Kissamme

Kasvatuskissat

Iltavilli Jabulela Jala, "Sokeri"
Mustasavu naaras
Syntymäaika: 5.9.2013
Terveystestit: Veriryhmä A, FIV neg, FeLV neg, HCM neg, dermatofyytit neg

Kuva: Anniina Huttunen


Sokeri asuu Helsingissä sijoituskodissa. Sokeri on todella kaunis ja hyväluonteinen kissa, ja se on ollut erinomainen emo kahdelle pentueelleen. Sokeri on nyt tauolla kasvatuksesta, mutta mahdollisesti saa vielä yhden pentueen vuonna 2018 tai 2019. 


Iltavilli Labibah Lyra, "Lyyra"
Hopeatäplikäs naaras
Emo: Iltavilli Jabulela Jala
Isä: Aysifa Simcoe of Iltavilli
Syntymäaika: 26.7.2016


Lyyra on Sokerin tytär sen toisesta pentueesta ja asuu ystävän luona Helsingissä. Lyyra on kauniin tyyppinen ja värinen, isältään Sinuhelta isohkon koon perinyt ihmisrakas kehruukone. Lyyra saa ehkä pentuja 2018/2019. Muut omat kissamme


GIC Iltavilli Aziza Amaunet, "Azi"
Mustasavu naaras
Sukutaulu
Syntymäaika: 24.6.2006


Azi on esikoisemme, ensimmäinen Suomessa syntynyt mau. Kiijan kanssa käytiin Hollannissa häämatkalla ja tuliaisena oli yksi ainoa tumma mustasavu tyttö. Azi on äärimmäisen atleettinen ja edelleen yli 10-vuotiaana vetreässä kunnossa Lyyran kanssa kilpajuoksuja ottava lady. Azilla oli yksi pentue ja näyttelyissäkin tuli käytyä, mutta Azi on ollut eläkkeellä jo kauan. 

PR Iltavilli Bomani Bnon, "Onni"
Hopeatäplikäs uros
Sukutaulu
Syntymäaika: 9.6.2007
Onni jäi kotiin Kiijan toisesta pentueesta, koska en vain raskinut myydä sitä. Ihana mamman poika, joka ottaa elämän rennosti. Onnilla ei ole jälkeläisiä. 

CH (CFA) & IC (FIFé) FI*Iltavilli Ebonee Echidna, "Enna"
Sukutaulu
Syntymäaika: 20.3.2009
Enna on Azizan tyttärentytär, joka muutti meille syntymäkodistaan. Enna kävi nuorempana näyttelyissä ja pärjäsikin varsin mukavasti, mutta sittemmin hän päätti jäädä kotiin niistä kuvioista. Ennan hormonitoiminta ei myöskään ollut koskaan normaalia, eikä se saanut koskaan pentuja. Enna on todella kiltti kissa, ja kissoistamme myös herkkäluonteisin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti