perjantai 31. heinäkuuta 2015

Kesäkuulumiset

Edellisen postauksen jälkeen tapahtui odottamaton onnettomuus. Muutama päivä ennen omaan kotiin muuttamista Kide-poika loukkasi jollain tapaa itseään. Ei tiedetä mitä oli tapahtunut, mutta Kide alkoi istua hieman vinossa pitäen toista takajalkaa sivulle sojottaen. Muutama päivä sen jälkeen se alkoi ontua. Toistuvissa röntgenkuvauksissa ei ole näkynyt mitään murtumia. Kide on käynyt kaksi kertaa ortopedilla ja kerran neurologilla, mutta selitystä oireelle ei löytynyt. Ontuminen meni onneksi vähitellen ohitse. Koska pentu ei ollut kunnossa, ei sitä tietenkään voinut  myydä, joten Kiteen varaus jouduttiin perumaan ja se jäi Sokeri-emon hoiviin. Lopulta päädyttiin siihen, että Kide jää syntymäkotiinsa lopullisesti ja sille on nyt aikomus laittaa hormonikapseli ehkäisemään sukukypsäksi tulemista, koska toinen vaihtoehto olisi se lopullisempi. Kide on kuitenkin erittäin hieno ja hyväluonteinen poika, joten jää ainakin vielä teoreettinen mahdollisuus sitä joskus ehkä kasvatukseenkin käyttää.

Kide-mies on komea! 

Kide iltalenkillä Lumi-ystävänsä kanssa

Kaneli-siskon luona olen päässyt vierailemaan pari kertaa ja Kaneli se vaan kaunistuu ajan myötä. On mahdollista, että Kaneli ensi vuonna jatkaa sukuaan, mutta palataan siihen aiheeseen sitten kun se on ajankohtaisempaa.

Kaneli on todella kaunis tyttö!

Myös muilla K-pennuilla menee varsin hienosti! Vanilja (nykyään Luna) sekä Rae muuttivat yhteiseen kotiin ja siellä on heillä mennyt oikein mukavasti. Lisäksi Tomu-pojan elämää saamme seurata Viiruvarpaiden blogissa.

Sitten vielä lisää iloisia uutisia! Jos kaikki menee kuten toivomme, ja toistaiseksi vielä näyttää hyvältä, niin olemme saamassa uutta vahvistusta kasvatukseemme syksymmällä. Pieni hopeatäplikäs poikanen maailmalta on meille varattu, ja odotamme kovasti hänen saapumistaan Suomeen. Tästä lisää myöhemmin.

Kaunis emo pentuineen, pennuista yksi on toivottavasti aikanaan meidän! 

Omalle jengille kuuluu aivan hyvää, mitään erikoista ei ole tapahtunut. Kaikki voivat hyvin ja ovat sopeutuneet hienosti pienen tyttäremme kanssa elämiseen.

1 kommentti:

  1. Voi Kide raukkaa, hyvä että poika on nyt kunnossa! Kaneli ja Kide ovat kyllä molemmat tosi söpöjä, ja niin eri näköisiä kuin Tomu. Onnea tulevasta perheenjäsenestä!

    VastaaPoista