tiistai 30. heinäkuuta 2013

Kotiinpaluu ja päivitykset

Yli kolme kuukautta edellisestä postauksesta, ups! Loppukevät hurahti kiireisenä ja samoin alkukesälle on riittänyt puuhaa.

Kissojen vuoden kohokohta koitti vapun jälkeen, kun muutimme takaisin kotiin Tampereelle. Kun boksit oli kannettu sisään ja ovet avattu, koko komppania lähti hännät pystyssä tsekkaamaan paikkoja. Heti olivat kuin kotonaan, kehräsivät ja intoutuivat tietysti villittelemään ja juoksemaan silloin vielä vähän tyhjemmässä talossa täyttä vauhtia. Olipa sitä ilo katsella ja tietysti myös henkilökunta palasi mielellään omaan kotiin.

Omalle laumalle kuuluu aivan hyvää, hyvin on voitu. Onni täytti kesäkuun alussa 6 vuotta ja juhannuksen tienoolla Aziza täytti 7. Niin se aika vierii, juurihan ne syntyivät!

Kasvatussuunnitelmat ovat varsin pienimuotoisia tällä hetkellä, mutta lopultakin on jotain kerrottavaa! Thiti (CH Iltavilli Iseret Isis) on astutettu heinäkuun alussa Fasulla (First Crystal's Fabian) ja pieniä oireita mahdollisen tiineyden puolesta alkaa vähitellen ilmaantua. Jos hyvin käy, syyskuun alkupuolella odotamme siis mustasavupentuja syntyväksi.

Oma valokuvaaminen on jäänyt aika vähiin, joten lainaamme tähän (luvalla toki) kuvia Thitin oman kodin blogista.

Ensin Tiitiäinen <3

Ja sitten komea sulhasmies!1 kommentti: