tiistai 3. heinäkuuta 2012

Unelmasta Urhoksi

 Tänään oli ensimmäinen virallinen pentukatselmus, kun Helsingistä saapui ihmisiä valkkaamaan omaa poikaansa. Siinäpä olikin melkoinen tehtävä, kun villiä nelikkoa katseltiin. Kaiken lisäksi tilanne on nyt se, että Unelma liittyi veljiensä joukkoon Urhoksi. Sen sukupuoli oli vähän kysymysmerkki jo viime kerralla, ja kyllä se nyt vahvasti pojalta vaikuttaa. Anelma on ainoa tyttö, ja selvästi paljon neitimäisempi piirteiltään ja poikia edellä kehityksessä ollen kaikkein oma-aloitteisin ja ensimmäisenä syömään ja hiekkalaatikolle oppinut. Nyt pojatkin jo syövät hyvin kiinteitä ja pissatkin osuvat jo enimmäkseen laatikkoon.

Unelman sukupuolenvaihdoksen jälkeen joudumme myös muuttamaan vielä virallisia nimiä ja ilmeisesti ne tulevat menemään nyt niin, että Anelma on Iseret Isis ja pojat Issa Imhotep, Iah Ikhnaton ja Ialu Imenand. Pojista siis Issa Imhotep on varattu, mutta vielä jäi aavistuksen epävarmaksi, että kuka pojista hän onkaan, ehkä Uljas. Toiset pojat etsivät edelleen omia kotejaan. Anelmalle etsimme kasvatuksesta kiinnostunutta kotia.

Muutamia kuvia tässä, kovin ovat haasteellista kuvattavaa edelleenkin koko porukka. Urho-Unelmalla oli niin vauhti päällä, että hänestä ei saatukaan oikein minkäänlaista kuvaa.

Aarne?

Anelma
Uljas

Yleistä hilluntaa.


Lepotauko

Tankkaamassa


Uupunut Uljas

Uupuneempi Uljas

Valaistunut Mama

2 kommenttia: