maanantai 9. heinäkuuta 2012

6 viikkoa!

Pennut kasvavat kohisten ja vauhtia riittää. Kaikki syövät hienosti kiinteitä ja käyvät asioimassa hiekkalaatikolla asianmukaisesti. Laila-emo hoitaa ja yrittää pitää kuria villikoille, ja myös Vilma-täti (Iltavilli Djeserit Dedyet) vahtii lapsia.

Aarne on luonteeltaan hieman itsenäisempi kuin kaksi veljeään ja ilmaisee äänekkäimmin oman tahtonsa. Aarne on pennuista väriltään tummin ja tyypiltään pojista paras.

Aarne

Aarne

Aarne
Anelmasta on kehittynyt varsinainen kaunotar, joka erityisesti kasvattajan silmää kovasti miellyttää. Anelma on ollut alusta asti omatoiminen ja nopein tutustumaan uusiin paikkoihin ja oppimaan uusia asioita. Anelmalle etsimme edelleen kasvatuksesta kiinnostunutta kotia ja haluamme sen jatkavan sukuaan aikanaan, mikäli mitään terveydellistä estettä ei ilmene.

Anelma

Anelma

Anelma
Uljas on ollut pojista ehkä hieman rauhallisempi kuin veljensä, mutta eipä vauhtia tästäkään kaverista puutu. Uljas on väriltään pennuista vaalein ja sen turkki on muita lyhyempi, mikä todennäköisesti lupaa hyvää haamukuviointia myöhemmin. Nyt kuviot ovat kaikilla hyvin näkyvillä.

Uljas ja Anelma
Uljas valmiina haukkaamaan raapimapuun reunaa riehun tiimellyksessä. 

Unelman uusi sukupuoli vahvistuu edelleen, ja Urhon sijaan hänen kutsumanimensä onkin nykyään Unelma-Ukko. Tämä kaveri on touhukas pakkaus ja kova painimaan kavereiden kanssa. Hänestä olikin vaikeinta saada kuvia jälleen kerran. Väriltään hän on lähes yhtä vaalea kuin Uljas.

Unelma-Ukko

Unelma-Ukko

Pojista siis kaksi on vielä vapaana! 

1 kommentti: