keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Iit 3 viikkoa

 ja jo vähän päällekin on siis ipanoilla ikää. Tänään kävin pentuja katsomassa ja yritin kuvata, mutta kovin se on haasteellista kun kamera ei ole huippulaatua, eikä kuvajaan taidot riitä. Salamalla ei viitsi pentujen silmiä räiskiä. Kohteiden jatkuva huojunta ja heilunta ei tietenkään edesauta asiaa. Joten pahoittelemme kuvien huonoa laatua.


Uljas

Aarne?


Unelma


Unelma

Pennut ovat kasvaneet edelleen hienosti ja painavat pitkälti yli 300 grammaa kaikki, suurin lähestyy jo neljää sataa. Anelma on pennuista oma-aloitteisin ja tutkimusmatkailee jo koko pentuhuoneessa antenni pystyssä. Aarne on tumma tulisielu, vaaleampi veljensä Uljas sen sijaan hieman pohdiskelevampi kaveri. Unelman sukupuolta piti hieman arpoa vielä uudelleen, mutta eiköhän se tyttö ole. Pennut ovat varsin tasaisia niin tyypin kuin värityksenkin osalta, paitsi että Uljas on muita vaaleampi.

Pojista toinen on varattu, mutta selvinnee lähiviikkoina, kumpi. Unelmalle etsimme kasvatuksesta kiinnostunutta (sijoitus)kotia. Lisäksi siis sekä yksi tyttö että yksi poika on vielä omia kotejaan vailla!

2 kommenttia:

  1. Uljas on kyllä poskistaan isänsä poika :D

    VastaaPoista
  2. Ovat kyllä niin syötävän suloisia kissalapsosia :o
    terveisin PirjoT

    VastaaPoista