lauantai 26. toukokuuta 2012

Kesätuulet

Nuppu on onneksi nyt toipumaan päin koettelemuksistaan toisen leikkauksen jälkeen. Tarkempi selonteko kaikesta pieleen menneestä löytyy Nupun omasta blogista.

Täällä kotona ilmapiiri alkaa tasaantua normaaliksi ja elämä jatkuu entisissä uomissaan, vaikka Toivoa vielä suremmekin. Ulkoilukausi on avattu ja terassilla viihtyvät varsinkin Enna ja Allu, joita vain hyvin harvoin näkee enää sisätiloissa, ja silloinkin tämä kaksikko viihtyy usein yhdessä.


Parasta, mitä Enna tietää, on tarhan betonilattialla kieriskely. Sitten ollaan ihan siitepölyssä, mutta ei tunnu menoa haittaavan.


Kiija on meidän lämpöhakuisin kissamme, eikä vielä juurikaan tarkene tarhailla, vaan ottaa lämpöä sisällä auringon paisteessa.


Aito Rinsessa Aziza Amaunet von Iltavilli vaatii kesälläkin tuplapesän sohvalle.


Myös Onni viihtyy vielä pääasiassa sisällä.Nestori Villapöksy sen sijaan on hätisteltävä iltaisin sisälle. Kesä tuoksuu niin hyvältä! 3 kommenttia:

  1. Onpa Enna kaunis, kiva nähdä uusia kuvia neidistä!

    VastaaPoista
  2. Enna on niin kaunis, olisipa Eppu-veljelläkin yhtä upeat täplät, naamasta kyllä siskon tunteekin. Ja tuo sama betonilla pyöriskely, meillä se tosin tehdään keittiön työtasolla, mutta Epun pitää ihan välttämättä päästä siihen piehtaroimaan kun se on tyhjä.

    VastaaPoista
  3. Kuumaverisen Ennan kuumaverinen velipoika on päättänyt muuttaa asumaan parvekkeelle ja nukkuu siellä nykyään yötkin.

    VastaaPoista