lauantai 17. maaliskuuta 2012

Toivo herää

Allekirjoittanut on jo ollut vaipumassa aika syvään epätoivon alhoon kasvatuskuvioiden suhteen viimeisen vuoden aikana. Niin monta pettymystä, ettei niitä jaksaa enää edes laskea. Emirin implantin kesto on ollut vastoinkäymisistä suurimpia. Kollinelkeiden ilmaannuttua ei siltikään osannut astua kunnolla, joten olin jo valmis heittämään pyyhkeen kehään. Eminaattori sai kuitenkin mahdollisuuden vajaa viikko sitten, kun Nuppu tuli kiimaan. Ja uskokaa tai älkää, nyt astumiset onnistuivat ainakin silminnähden oikein. Näinpä pallit saivat vielä hieman jatkoaikaa. Parin viikon päästä saadaan jotain osviittaa siitä, onko Nuppu tiineenä vai ei. Toivottavasti sitä ennen onnistuvat myös toiset treffit, sillä olemme sopineet Lailan palaamisesta lainaan Iltavilliin toista pentuetta varten. Lailan pillerit jätettiin pois kuukausi sitten, joten kiima saisi jo alkaa tulla.

Mikäli nämä toiveet toteutuvat, Nupun nähdään tiinehtyvän ja Laila astutaan, pääse Emitsi palleistaan ja voi muuttaa takaisin kotiinsa. Pääsiäisen jälkeen herralle olisi kyllä vielä mahdollisesti tulossa reissu Norjaan, mutta saa nähdä jaksammeko odottaa niin kauan.

Nupun pennuista odotetaan hopeatäplikkäitä, mutta savujakin voi tulla. Lailan ja Emirin pennut ovat sen sijaan kaikki mustasavuja.

Jos Laila ei tule kiimaan, astutetaan mahdollisesti Fanni Emirillä. Kolmea samanikäistä pentuetta samalta urokselta en näe järkevänä, eivätkä Emir ja Fanni sovi ulkonäöllisestikään oikein hyvin yhteen. Joten mikäli Nupun ja Lailan pentueet toteutuvat, Fannille etsitään toinen sulho. Tärkeintä on kuitenkin saada linja jatkumaan, joten vaihtoehtoja on vielä.

Kaikista pentueista toivomme voivamme jättää pentuja jatkokäyttöön luonnollisesti, sehän koko homman idea on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti