tiistai 27. maaliskuuta 2012

Synttäreitä ja säpinää

Allekirjoittanut on ollut edelleen kovin kiireinen ja elämä on ollut hektistä, joten valitettavasti valokuvapuoli on edelleen olemattomalla tolalla, mutta kirjoitellaan sentään vähän kuulumisia välillä.

Viikon sisään meillä on ollut kahdet synttärit, sillä 20.3. Enna ja Emir täyttivät kolme vuotta. Enna juhli rauhallisesti lähipiirin kesken kotona, mutta Emir sen sijaan pisti kaiken likoon ja vietti pari kiihkeää päivää Laila-neidin pakeilla juuri synttäriensä aikaan. Nähtäväksi jää, saammeko toukokuun lopulla maailmaan pentueellisen pelkkiä savuvauvoja! 25.3. sitten Kiija siirtyi virallisesti mummokaartiin, ja saa nyt osallistua FIFé näyttelyissä veteraaniluokkaan. Tarkoitus onkin käydä ainakin kerran veteraaniluokassa kisailemassa, ehkäpä Eryn näyttelyssä kesäkuussa.

Olikin hyvä, että Emir osasi ottaa tilanteesta kaiken irti, sillä seuraavana päivänä herra sitten menettikin nuo ihastuttavat karvanoppansa lopullisesti ja siirtyi Petran omistukseen. Oli jo aika pojan palata omaan kotiinsa. Lämmin kiitos Petralle ja Vesalle yhteistyöstä!

Nupun henkilökunnan mukaan Nupussa voisi olla pieniä merkkejä tiineydestä, mutta vielä reilu viikko pitäisi odottaa, ennen kuin mitään varmempaa osataan sanoa. Nupun ja Fannin kuulumisia voi seurata edelleen myös heidän omassa blogissaan.

1 kommentti: