lauantai 11. helmikuuta 2012

Ei mene niinku Strömsössä

Pahoittelemme hiljaiseloa blogissa! Syitä on monia, kuten vaikkapa se, että mieli on ollut kovin matalalla kasvatusasioiden suhteen viime ajat. Kotona elo on letkeän tavanomaista, joten ihmeempiä uutisia ei ole ollut täältäkään kerrottavana.

Nuppu ei tullut tiineeksi Jesterin kanssa käydyiltä treffeiltä, vaan se tuli taas kiimaan tammikuun puolivälissä. Kertaalleen on treffattu Emirin kanssa, ei tulosta. Emir on kyllä selvästi miehistynyt aiemmasta, laihtunut ja alkanut hieman huudella. Lisäksi se nyt jo osaa vähän flirttailla ja jopa kiivetä niskaan könyämään, mutta hommaa ei saada vietyä loppuun asti. Treffeillä on käyty myös Fannin luona, sama tulos.

Kotona Emirin tilanne on hieman tukala, koska sen kotikissakavereista toinen ei oikein enää sulata tyypin miehistä tuoksua ja herrojen on täytynyt hieman mitellä voimiaan. Toivottavasti selviämme vielä muutaman viikon, ja saisimme edes yhden naaraan tiineeksi. Emir on ainoa leikkaamaton kissa meidän "omasta" Kiija-Azi-Cleo -linjasta, joten mikäli se katkeaa, päättyy luultavasti koko kasvatuksemme siihen.

Mutta jotain positiivistakin, tässä linkki uuteen maukissalaan, jossa tulevaisuus näyttää hieman valoisammalta!

Toivomme FI*Ausare nimelle paljon terveitä ja hienoja maukulaisia tulevaisuudessa!

1 kommentti: