sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Politiikkaa

Edellisen blogin otsikko oli Iltavilliä ja muutakin elämää, joten sallittakoon tähänkin joskus muutakin elämää koskeva postaus. Eläinten hyvinvointi on varmaan meidän kaikkien sydäntä lähinnä, toisilla lähinnä omien karvanaamojen osalta, toisilla laajemmalti tuotantoeläimiä myöten. Säännöllisin väliajoin julkisuudessa nousee esille erilaisia eläinten pahoinvointiin liittyviä uutisia. Milloin on kissapentuja hylätty roskikseen, milloin naudat kuolleet nälkään. Molemmissa taustalla on yleensä eläimistä vastaavan ihmisen pahoinvointi.

Presidentinvaalit lähestyvät. Presidentillä ei ole Suomessa juurikaan sisäpoliittista valtaa enää nykyään, mutta ottamalla kantaa asioihin presidentti voi silti vaikuttaa, olla paljon puhuttu "arvojohtaja".

Eläinten asioista on ehdokkaita haastateltu ainakin Animalian taholta. Vastaukset löytyvät täältä (sivulta pääsee muidenkin ehdokkaiden vastauksiin, paitsi Väyrysen, joka ei "ehtinyt" vastata).

Allekirjoittaneen ehdokkaan kannanotto tuotantoeläinasioihin löytyy puolestaan tästä.

Käytähän sinäkin äänesi vaaleissa! Ennakkoäänestys alkaa 11.1. Äänestää voi missä tahansa ennakkoäänestyspaikassa, mukaan tarvitaan vain henkilöllisyystodistus. Helppoa kuin heinän teko. Tai paljon helpompaa itse asiassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti