maanantai 28. marraskuuta 2011

Turha Turku

Alkusyksystä Emirin henkilökunnan käytyjen keskustelujen jälkeen muotoutui suunnitelmaksi näyttelyttää poikaa muutaman kerran vielä tämän vuoden puolella, josko saataisiin loput sertit kasaan mahdollisimman pian. Vähitellen implantin jälkeen heräilevä hormonitoiminta voi jossain vaiheessa tehdä stopin näyttelyille ja toisaalta myöskin pallukoiden poisto voi tulla ajankohtaiseksi piankin, jos poika ottaa ruiskumestari-isästään mallia. Niinpä, koska Emirin henkilökunta ei päässyt, allekirjoittanut lähti pojan kanssa piipahtamaan Turussa eilen. Herätys viiden jälkeen ja matkaan klo 5.45. Normaalia näyttelymeininkiä, jota en itse asiassa ollut kovinkaan paljon kaivannut! Koko viikon vaivannut flunssan poikanen pienellä lämmöllä varustettuna ei nostanut tunnelmaa.

Matka umpipimeässä, vesisateessa ja sumussa kesti hieman tavanomaista kauemmin, mutta ehdimme perille ajoissa. Emir pistettiin meidän sturdiin, joka oli sille vieras, eikä siellä ollut yhtään mukavaa olla. Piti temmeltää ja kuopsuttaa ties kuinka. Poistumislupia en ole juurikaan kymmenvuotisen näyttelyharrastukseni aikana anonut, mutta tällä kertaa sen tein oman voinnin ollessa varsin kehno. Arvosteluun pääsimme suhteellisen hyvässä vaiheessa jo reilusti ennen puolta päivää. Tuomarina meillä oli ruotsalainen Helene Lis-Glader, joka osoitti heti totaalisen tietämättömyytensä: "Haamukuvioita ei kovin paljon näy, se on hyvä!" Sen verran oltiin kärryllä, että Emirin kuonon pinch ja karhea turkki herättivät kommentteja, kuten aiheellista olikin. Mutta sitten kaiken huippuna yksi syy sertin eväämiseen olivat näkyvillä olevan kulmahampaat! Monellako mustalla kissalla ne ei näy? No, turhaakin turhempi reissu siis se. Kissa autoon ja odottamaan seteliä, koska arvelin, että EX1 tuloksella saisi kuitenkin rahanarvoisen leiman ruusukepassiin. Toista tuntia odotettuani setelin sain, mutta leimaapa ei saanutkaan, kivan nauhan toki olisi saanut.

Kotimatka sujui vesisateessa kohtalaisen hyvin, olihan sentään valoisaa. Emir on ilmoitettu URKin näyttelyyn lauantaille ja sunnuntaille, toivotaan parempaa onnea silloin!

2 kommenttia:

  1. Uskomatonta toimintaa! Onneksi sait sentään poistumisluvan eikä tarvinnut istua siellä tappiin asti. :)

    VastaaPoista
  2. Jos Epun hampeja olis joku moittinu niin olisin haukannut poskesta palan. Nih.

    VastaaPoista