tiistai 8. marraskuuta 2011

Suunnitelmia, suunnitelmia

Hiljaiselo blogissa ei johtuisi siitä, etteikö mitään tapahtuisi, vaan siitä ettei tapahtumista ehditä raportoimaan! No, ei nyt ihan niinkään, mutta sentään jotain uutisia:

- Nuppu astutetaan parin viikon sisällä, sulho riippuu siitä, alkaisiko Emirin implantti jo lopultakin hiipua riittävästi. Jos alkaa niin Emir on sulho. Jos ei ala, niin sitten joko sulho A tai B, näistä lisää sitten kun on ajankohtaista. Pennuista toivomme voivamme sijoittaa naaraspennun ja mahdollisesti myös uroksen, joten kasvatuksesta kiinnostuneiden kannattaa ilmiantaa itsensä hyvissä ajoin. :)

- Onnittelemme FI*Ausare kissalaa ensimmäisestä egyptinmausta! Toivottavasti jatkossa jonkinlaista kasvatusyhteistyötä voidaan saada aikaan. Tännehän piti mennä G-pentueesta yhden tytön kasvatukseen, mutta toisin kävi. Onneksi heille löytyi uusi pentu Ranskasta. :)

- Emiriä voi ihmetellä näyttelyissä Eryssä reilun viikon päästä la ja su, sitten viikkoa myöhemmin Turussa sunnuntaina ja joulukuun 10. URK:n näyttelyssä ja mahdollisesti vielä myös 11.12. mikäli sertejä ei joka kerta saada.

Sokerina pohjalla: etsimme yhteistyöhaluista ja -kykyistä sijoituskotia hopeatäplikkäälle egyptinmaupojalle, jos kaikki menee suunnitelmien mukaan. Poika on nyt 8-viikkoinen ja tulossa toivottavasti Suomeen siis ensi vuoden alkupuolella. Vielä ei tietenkään mikään ole varmaa, monta mutkaa on matkassa ennen kuin pentu on täällä, mutta toivossa on hyvä elää. Löytyisikö sinun sydämestäsi tilaa tälle nassikalle?

Kuva: Julie Carrier

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti