maanantai 12. syyskuuta 2011

Lilli Urhea


Kun päätimme, että Lilliä emme voi luovuttaa ennen kuin sen sydämen tilanne on selvitetty, piti samalla päättää, että Lilli muuttaa meille Iltavillilään siksi aikaa, että saadaan ennuste selväksi. Viime perjantaiksi oli sitten sovittu Lillin muuttopäivä, koska se sopi parhaiten aikatauluihimme ja Lilli on pentueen oma-aloitteisin, joten se pystyi jo hyvinkin 13 viikon iässä muuttamaan.

Kotimatka sujui pienen protestoinnin siivittämänä. Lilli on osoittautunut vielä reippaammaksi kuin odotimmekaan. Aluksi tietysti isot kissat hieman pelottivat, ja vieläkin varsinkin Allulle pitää vähän sähistä, ja pelottavinta on ollut Tyyne Koiranen, mutta ei siitäkään enää pahemmin tarvitse välittää. Lilli uskaltaa jo liikkua yksin koko talossa ja oppi heti käyttämään jopa tarhan oviluukkua, koska tarha piti myös käydä katsastamassa, vaikka se aika jännä olikin!

Kiija otti Lillin heti suojatikseen, samoin Onnin on nähty pesevän Lilliä jo. Tummat tytöt sen sijaan odotetusti suhtautuvat tulokkaaseen hieman nihkeämmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti