lauantai 14. toukokuuta 2011

Puuhapäivät

Viime viikko on ollut tavallistakin hektisempää elämää, joten valitettavasti blogi on ollut huonolla hoidolla. Allekirjoittanut on suorittamassa opiskeluihin liittyvää pakollista harjoittelua, joka tuntuu vievän mehut aika tehokkaasti, ei vähiten hieman epätavallisten työaikojen takia. Herätys on aina klo 3.15.

Kissarintamalta sen verran uutisia, että Laila tosiaan vaikuttaa olevan tiineenä ja pennut pitäisi syntyä kesäkuun alkupuolella. Emir kävi tapaamassa Nuppua kuluneella viikolla, mutta sen hormoni-implantti vaikuttaa vielä niin paljon, että mitään mielenkiintoa tyttöä kohtaan ei herralla ollut.

Jotta arjen rasituksista ei pääsisi tokenemaan, menee tämä viikonloppu Pirkkahallilla, jossa kisaillaan vuoden suurimmassa suomalaisessa kissanäyttelyssä, joka on myös luultavasti Euroopan toiseksi suurin heti FIFén maailmannäyttelyn jälkeen. Tänään paikalla oli yli 800 kissaa, mutta järjestelyt sujuivat silti hienosti. Tarkempaa raporttia meidän osaltamme tulossa myöhemmin, mutta tässä vielä linkki näyttelyn julisteeseen, jossa esiintyy eräs tuttu hahmo!

KLIK!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti