sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Bileet!

Onnea Emir, Eppu, Nelson, Eshe ja tietysti oma Ennamme! Kaksi vuotta sitten te ihanaisen Cleon mukulat pulpahditte maailmaan.

Meillä juhla-ateria nautittiin jo pari päivää etukäteen: seitiä kuorrutettuna kermaviili-kananmunankeltuais-katkarapusoosilla ja päälle vähän voita.

 

Toiset odottivat melko malttamattomina kattauksen valmistumista.


Ja eräs sitten vähän enemmän malttamattomana.Jokaiselle oma satsi.


Tänään palveluskunta kävi vierailulla Ilonan henkilökunnan luona, ja Ilona lahjoitti Ennalle oman hienon uuden pesänsä! Ottaen huomioon neitien tulehtuneet välit, Ilona varmaankin ajatteli, että hänen mielestään kamala ja tylsä pesä olisi sopiva "lahja" vihanaiselleen. Pesä löysi kuitenkin uuden asukin heti.
 

Sankari itse tyytyi vanhaan lempipesäänsä.


Tämän päivän ilta onkin kulunut rattoisasti sukunimen velvoittamassa tohinassa, sillä Enna onnistui kaivamaan jostain esille joulukuusen pallon. Se on kiitänyt pitkin taloa jo kohta puoli tuntia...

3 kommenttia:

 1. Onnea Enna Iltavilli! Käytännöllisen näköiset nuo ruokailualustat muuten, ei mene niin helposti yli kun on reunatkin...

  VastaaPoista
 2. Onnea ja kiitos ihanan Nelsonin kasvattajalle! Meillä synttäreitä vietetään huomenna menemällä rokotettavaksi ja hammaskiven poistoon. Oi juhlaa!

  VastaaPoista
 3. Enna kiittää! Ruokailualustat ovat tosiaan kätevät, ei mene lattia niin tatinaan.
  Ou nou. Nelsonin synttärit kuulostavat aika hurjilta! Taitaa lähtee ihan taju...

  VastaaPoista