lauantai 26. maaliskuuta 2011

Akvaristit

Kulunut viikko on sujunut akvaarion rakentelupuuhissa ja innokkaita apureita on riittänyt. Kasvien perkaaminen istutuskuntoon on suosittua puuhaa, mutta altaan kiinnostavuus hyppäsi huippulukemiin siinä vaiheessa, kun ensimmäiset asukit muuttivat sisään muutama päivä sitten.

Enna on kaikken kiinnostunein

Azi on melkein yhtä malttamaton

Minne se meni?!?

Lähestulkoon lavastettu tilanne, Allua ei paljon nappaa.

Herra tai Rouva Piikkisilmä

Oikeilla prinsessoilla on omat kalankyttäystelineet.


Näiden kuvien ottamisen jälkeen on vielä tullut lisää kasveja jonkin verran. Asukkeina on tällä hetkellä viisi piikkisilmää, yksi partamonninuori ja tänään uuteen kotiinsa muuttanut Taisto-taistelukala. Valitettavasti allekirjoittaneen kameran laatu yhdistettynä olemattomaan kuvaustaitoon ei tuottanut vielä enempää katselukelpoisia kalakuvia.

edit seuraavana päivänä: Uusia kuvia.

1 vko

Partamonni sisusti juurakon ympäristön uudelleen kaivamalla juurakon alle luolan, kasvit peittyi hiekkaan.

Lemmikkijutusta ostetut kasvit tulivat kätevissä pienissä ruukuissa, jotka tietyti päätyivät uusiokäyttöön.

2 kommenttia:

  1. Näyttäisi olevan savujen juttu tuo kalankyttääminen. Itsellänikin oli lapsena akvaario ja partaimumonni oli sen pitkäikäisin asukas, tehokas tyyppi kun pitää laseja puhtaana.

    VastaaPoista
  2. Joo, selkeesti on enemmän niiden juttu. Ja parempi niin, kuin että innokkain akvaristi olisi ollut Kiija, jonka sinnikkyys ja nokkeluus olisivat olleet ehkä liikaa. Enna ja Azi tyytyvät vain katselemaan (toistaiseksi) ja täppäilemään lasia. Onniakin kiinnostaa hieman. Mutta Kiija ei olekaan luonteeltaan metsästäjä kuten nämä muut, onneksi.

    VastaaPoista