lauantai 26. helmikuuta 2011

Suunnitelmia suunnitelmia...

Päivitetäänpäs vähän meidän lähitulevaisuuden suunnitelmia, kun ne nyt vähitellen alkavat itsellekin kirkastua. Suunnitelmilla on aina tapana muuttua, joten on hyvä olla varasuunnitelma, ja varasuunnitelman varasuunnitelma.

Näyttelyrintamalla tapahtunee tämän kevään aikana seuraavaa:
- Fanni menee henkilökuntineen URK:n näyttelyyn Kirkkonummelle 12.3.
- samana viikonloppuna Kiija menee allekirjoittaneen kanssa CFF:n näyttelyyn Helsinkiin
- Seinäjoelle käy tiemme lauantaina 2.4. Nupun ja Fannin kanssa
- CFF:n näyttelyyn PetExpoon osallistuu Kiija 16.-17.4. mikäli tuomareissa on mitään suosiollisia (tuomarilistaa ei ole vielä julkaistu, joten ei tiedä, menemmekö vai emme)
- Rurokin näyttelyyn la 23.4. on ilmoitettu Fanni ja Kiija
- Pirokin näyttelyyn 14.-15.5. osallistuu Fanni ja mahdollisesti  myös Kiija, mikäli meillä ei ole silloin pentuja kotona.

Pentusuunnitelmiin on tullut seuraavanlaisia päivityksiä:
- Ennan ja Upin treffit yritetään saada aikaan lähiviikkoina, mutta neiti ei ole tullut kiimaan sitten joulukuun alkupuolen, joten saa nähdä miten käy
- Upin sijoitussopimus päättyy toukokuun alussa, ja haluamme siltä ehdottomasti vielä toisen pentueen (syksyllä syntyneiden Äffien lisäksi), joten jos Ennan kiimaa ei muutaman viikon sisään näy, lopetetaan Lailalta pillerit ja astutetaan se Upilla
- Emirillä on implantti eli se on tällä hetkellä siitoskyvytön, mutta oletettavasti kevään aikana sen vaikutus päättyy ja koska merkkailua luultavasti alkaa esiintyä, on tätä poikaa käytettävä silloin kun mahdollisuus on. Eli Emir pääsee treffeille Nupun kanssa sitten kun implantin teho loppuu. Nuppu on valitettavasti hyvin hormonaalinen, kiimassa hyvin tiuhaan, eikä pilleritkään pidä kiimoja poissa, joten astuttaminen on järkevintä.
- Jos Ennan ja Upin pentue toteutuu, pääsee Emir mahdollisesti treffeille myös Lailan kanssa.

Allekirjoittaneen usko Ennan lisääntymiseen alkaa vähitellen olla aika vähissä, joten erittäin mielellään käytämme Emiriä kahteen pentueeseen, koska se on sitten ainoa meidän "oman" linjamme jatkaja, jos Ennasta ei siihen ole. Tämän vuoden tavoitteisiin sisältyy vankasti myös se, että maailmaan pitäisi saattaa sievä mustasavutyttönen, joten Lailan ja Emirin pentue olisi erittäin tervetullut! Siinähän kaikki pennut tulevat olemaan savuja.

Ja sitten on vielä ne varavarasuunnitelmat, joihin palaamme, jos on aihetta. Bubu alkaa varmaan syksyllä olla lisääntymiskykyinen ja mustana hevosena voidaan vielä pakasta vetää Mikko, joten vaihtoehtoja piisaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti