lauantai 19. helmikuuta 2011

Kasvattajan jatkokurssi - genetiikkaa

Allekirjoittanut osallistui tänään Kissaliiton laatimalle kasvattajan jatkokurssille, aiheena genetiikka. Käytännön järjestelyistä vastasi InCat ja kurssi pidettiin Hämeenlinnassa. Peruskurssi on tullut käytyä alunperin vuosia sitten kurssin ollessa vielä vapaaehtoinen ja pilottivaiheessa. Viime vuonna oltiin mukana järjestämässä peruskurssia ja nyt siis ihan mielenkiinnosta jatkokurssilla.

Kovin paljon varsinaisesti uutta itselleni ei kurssin sisällössä ollut, mutta siihen löytyy syy aiemmista omista alan opinnoista. Kuitenkin joitakin uusiakin juttuja tuli vastaan ja mukavaa oli nähdä paljon innokkaita uusia ja vanhoja kasvattajia ja sellaiseksi aikovia tai muuten aiheesta kiinnostuneita ihmisiä. Kursseille voi osallistua kuka vaan, mutta käsittääkseni jonkin Kissaliiton alaisen rotukissayhdistyksen jäsen pitää olla, koska kurssin sisältö ja materiaali on kuitenkin liiton laatima ja tarjoama, vaikka käytännön järjestelyistä vastaakin kurssin järjestävä yhdistys. Mukana oli myös muutamia kollinomistajia ja muita harrastajia. Onkin hienoa huomata, että nuoret heräävät ajattelemaan ja kyseenalaistamaan asioita!

Kiitos InCatille kurssista, lämpimästi voin suositella näitä kursseja kaikille, jotka haluavat oppia lisää kissoista, vaikka omia kasvatussuunnitelmia ei olisikaan! Tulevista kursseista löytyy tietoa täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti