keskiviikko 12. tammikuuta 2011

Vaatimaton näytelmäohjelma

Vuosi 2011 alkaa meidän osaltamme varsin laiskanpuoleisesti näyttelyrintamalla. Lahteen ja Jyväskylään oli pyrkyä Kiijan kanssa, mutta en ollut ajoissa liikkeellä. Näyttelyt täyttyivät jo paljon ennen ilmoittautumisajan päättymistä. Esittelynäyttelyyn Lempäälään menemme todennäköisesti 20.2. jollain kokoonpanolla, en tiedä vielä millä.

Sitten tuleekin hankala viikonloppu maaliskuulla, kun on samana viikonloppuna CFA ja FIFé näytelmää. Niinpä Iltavillin tämänhetkinen koko kahden kissan kokoinen näyttelykissakomppania jakautuu kahtia. Kiijan kanssa allekirjoittanut menee CFA kehiin ja Fanni (Iltavilli Fahima Femi) tekee debyyttinsä näytelmäuralla Kirkkonummella FIFé näyttelyssä, koska se on hieman kissaystävällisempi kokemus ensikertalaiselle. Nämä ovatkin ainoat näyttelyt, joihin on ilmoittauduttu toistaiseksi.

Loppukevät ollaankin sitten Kiijan kanssa toivottavasti Ennan pentujen takia näytelmistä tauolla, ellei sitten huhtikuun CFA näyttelyyn satu ilmaantumaan erityisen hyviä tuomareita. Fanni ja ehkä Nuppukin jatkavat näytelmissä käyntiään kyllä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti