perjantai 28. tammikuuta 2011

Maailma kutsuu!

Tänään koitti ehkä se toistaiseksi kaikkein jännin päivä Nupun pentujen elämässä, kun oli aika lähteä yksin suureen maailmaan. Mutta mikäs oli lähtiessä, kun siinä saa kylkiäisenä oman henkilökohtaisen henkilökunnan! Pojat lähtivät tänään ensin, yhdessä kaveruksina ihmettelemään uutta kotia. Illalla saatiinkin jo kuulumisia ja varsin odotetunlaisia sellaisia! Koti oli otettu haltuun herrojen elkein, ensin Alen (Tapio) ja sitten myös Bubun (Kari) toimesta. Ruokaa on syöty, vessassa käyty ja uusi henkilökunta riehutettu pyörryksiin. Hyvä pojat!

Poikien jälkeen lähti omaan kotiinsa Jugu (Helena) eikä huolta näyttänyt olevan silläkään reissuun lähdettäessä. Ihanan henkilökunnan myös Jugu sai omakseen! Siinä vaiheessa, kun Jugu laitettiin boksiin, alkoi Fannin (Katri) ilme muuttua todella huolestuneeksi mau-ilmeeksi. Mitä tässä nyt oikein tapahtuu? Mihin kaikki viedään? Viedäänkö minutkin johonkin!?!? Harmi ettei ollut kameraa valmiina, sillä ilme oli näkemisen arvoinen! Fannin ilta onkin kulunut asiaa ihmetellessä, mutta onneksi omasta henkilökunnasta saa turvaa ja seuraa.

Huomenna koittaa paluu lopulliseen arkeen, kun Nuppu palailee kotiin evakkoreissultaan Lahdesta. Rouva kävi nimittäin niin äreäksi pennuilleen tiistain eläinlääkärireissun jälkeen, että katsoimme parhaaksi toimittaa hänet pienelle hermolomalle. Kuulumisten mukaan Nuppu ei ole ollut ollenkaan pahoillaan yksin olostaan, joten eiköhän lasten ollutkin siis aika lähteä valloittamaan maailma!

Lämpimät kiitokset Tanjalle ja Jussille pentujen hyvästä hoidosta ja muille asianosaisille kaikesta saamastamme avusta! Ja tietysti uusille henkilökunnille hyvien kotien tarjoamisesta näille pennuille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti