tiistai 11. tammikuuta 2011

Ei ihan putkeen mennyt pakkaus


 

Pakkaamisen lisäksi ei ihan putkeen mennyt tämä lähetys muutenkaan. 44 pussia Miamoria puuttui. Sen sijaan paketista löytyi 24 purkkia Animondan carnya, jota en ollut tilannut. Suurin osa vuoista oli aivan lytyssä, yhtään täysin ehjää ei ollut. Parissa pussissa oli pienet reiät. Isot tölkit oli lommoilla. Toisessa laatikossa oli iso repeämä kyljessä ja sisällä olleessa hiekkasäkissä reikä. Odotellaan nyt, millaista kompensaatiota ehdottavat. Paljon ollaan ruokaa tilattu Zooplussalta ja pääasiassa tyytyväisiä on oltu, tosin onhan tähän kaikenlaista mahtunut matkan varrelle. Ehkä siellä oli joku joululomatuuraaja töissä nyt. Tai jotain. 

3 kommenttia:

  1. Näyttäisi vähän siltä kuin olisi ollut pikkujouluissa korinheittokisana tuo laatikollinen... meillä on yleensä mennyt aika hyvin nuo pakkaukset, mutta vuoat on kyllä hurjan herkkiä menemään rikki.

    VastaaPoista
  2. Meillä on vuoat aina olleet omaan pahvikääreeseen pakattuina, purkit on välillä olleet siihen päälle heiteltyinä ja lommoja tietysti silloin on tullut. Juuri laitoin itsekin tilausta, toivottavasti ei tule tälläistä yllätystä...

    VastaaPoista
  3. Nopeasti sain vastauksen ja varsin asianmukaisen kompensaation, joten jatkamme tilauksia edelleenkin.

    VastaaPoista