torstai 16. joulukuuta 2010

F-pentujen lomablogi - matkakuumetta ilmassa

Seuraavien viikkojen aikana blogia kirjoittaa ajoittain vieraileva toimittaja. Tässä siis ensimmäinen osa pentujen lomablogista!
 
Lähestyy taas se aika vuodesta, että Nupun henkilökunnalla on vuoden viimeinen tentti edessä, jonka jälkeen on aika pakata kimpsut ja kampsut kasaan ja suunnata kohti Pohjois-Karjalan rauhaa paikkaan nimeltä Valtimo. Monille tuo rauhan tyyssija ei varmasti kerro mitään, joten kerrottakoon sen verran, että paikka sijaitsee 140 km Joensuusta pohjoiseen ja siellä asuu reilut 2000 ihmistä. Koko kissakonkkaronkka on jo aivan matkakuumeessa, sillä pesue on viettänyt tänään aikaansa kantokopan suojassa. Maanantaihin asti joutuvat vielä odottamaan, että päästään reissuun. Valtimolla pesuetta odottaa ensin majoittuminen 82-vuotiaan Toivo-sedän luona ja sitten suuntaamme Nupun ”henkilääkärin” tykö. Ohjelmaa ja ihastelijoita siis riittää koko 4 viikon loman ajan.Pentujen elämä pyörii tällä hetkellä edelleen leikin, ruuan ja nukkumisen ympärillä. Koordinaatiokyky kehittyy koko ajan ja suloiset pallerot kasvavat nopeasti. Henkilökunta on vihdoin aktivoitunut ja keksinyt ipanoille kutsumanimet ystäviensä inspiroimana. Koska nimien ei ole tarkoitus olla viralliset kutsumanimet, niiden keksimisessä on käytetty huumoria. Kaikki lähti siitä, kun henkilääkäri Jussi alkoi kutsua tabbypoikaa suomalaisittain Tapioksi. Kun laulaja Kari Tapio hiljattain nukkui pois, oli selvää, että toinen poika on tietysti Kari, laulajalegendan muistoa kunnioittaen. 

Tapio
Tapio ja Kari
Ongelmana oli vielä keksiä tytöille nimet. Koska niiden tuli olla tyyliin sopivat, tytöt ristittiin Katriksi ja Helenaksi. Näin ongelma oli ratkaistu. Pentujen tulevat omistajat tietenkin nimeävät kisut sitten oman mielensä mukaan.


Katri
Pentujen blogia kirjoitetaan silloin tällöin matkan aikana ja kuviakin pyritään laittamaan mahdollisimman usein. Pysy siis pikkumaukujen matkassa…

1 kommentti: