torstai 23. joulukuuta 2010

F-pentujen lomablogi - Matkaan jo käy!

Jo niin joulu joutui jo pikku maukujenkin elämään ja tiistai aamuna kissojen henkilökunta laittoi konkkaronkan näyttelyhäkkiin ja auton takapenkille. Auto hurahti mukavasti käyntiin pakkasesta huolimatta ja suuntana oli siis Valtimon pikkuinen kunta Pohjois-Karjalassa. Matka sujui kissojen kannalta leppoisasti. Pennut nukkuivat ja ottivat välillä hörppyä mamman tissistä. Vessatarpeet tehtiin matkahiekkikseen ja matkapahoinvointia ei esiintynyt kellään. Nuppu-emo on ollut aina loistava matkustaja, joten tämä ominaisuus on näköjään siirtynyt perimätietona pennuillekin ja hyvä niin.

Näyttelyhäkissä oli hyvä matkustaa: kuvassa Nuppu ja Katri
 Koska ulkona oli erittäin kylmä eikä autoa voinut seisauttaa pitkäksi aikaa, joutui henkilökunta luopumaan omista tarpeistaan ja pysähdyimme vain pariksi minuutiksi muutaman kerran matkan aikana. Myöskään sää ja muu liikenne ei suosinut matkaamme, joten pitkän ja uuvuttavan 7 h ajomatkan jälkeen saavuimme vihdoin Toivo-sedän luokse Valtimon keskustassa sijaitsevaan omakotitaloon. Kissat ottivat heille tarjotun majoituksen hyvin vastaan. Tutkittavaa riitti runsaasti ja innokkain tutkimusmatkailija on ollut ystävämme Helena.
Lämmikkeenä vanha villapaita
Täällä odotetaan jo innoissaan joulupukkia ja toivotaan, että kaikki ovat olleet kiltteinä. Pikkutontut ovat kuiskineet henkilökunnalle, että pentujen lahjojen joukossa saattaa olla agility-esteitä. Jäämme siis odottamaan toteutuuko toive vai saammeko pelkkiä risuja. Enää yksi yö jouluun…

Pennut käymässä yöpuulle

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti